Dit syn er vigtigt for os.
Log Inffff

Log ind

Forgot Your Password?


Log ind med Facebook Log ind med Facebook

Cart Subtotal: 0,00 DKK

Forretningsbetingelser

Linsefabrikken ApS

Postboks 240
5100 Odense C
E-mail: info@linsefabrikken.dk
Telefonnummer: +45 6914 6310
CVR nr.: 35257438
Etableret: 2013


•    Bestilling
•    Recept fra autoriseret optiker eller øjenlæge
•    Betaling
•    Fragt
•    Levering
•    Fortrydelsesret
•    Reklamationsret
•    Klage
•    Persondatapolitik
•    Cookies
•    Logstatistik



Bestilling

På linsefabrikken.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med Linsefabrikken.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@linsefabrikken.dk.
 

Recept fra en autoriseret optiker/øjenlæge

For at bestille kontaktlinser via linsefabrikken er en gyldig recept påkrævet.
Recepten må ikke være ældre end 12 måneder. For at attestere, at der findes en gyldig recept, skal du som køber markere i feltet "Ja, jeg har læst og accepterer betingelserne.", når du foretager en bestilling.
 

Betaling

På Linsefabrikken.dk kan der betales med:
•    Dankort
•    VISA
•    VISA Electron
•    Mastercard
•    Maestro
•    JCB
•    American Express

Der tages ikke gebyr ved betaling på Linsefabrikken.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Linsefabrikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Ved køb på Linsefabrikken.dk tages der et fragtgebyr på 39 DKK på ordrer under 500 DKK.
Køber du for mere end 500 kr., er fragten gratis.
 

Levering

Din ordrer sendes og leveres af Post Danmark. Leveringstiden er op til 6 hverdage. Vi leverer kun ordrer til Danmark.
 

Fortrydelsesret – hvis du fortryder dit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Linsefabrikken.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen. Hvis du modtager forsendelsen af flere omgange, gælder de 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager det sidste parti varer.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives per mail eller telefon. Husk at gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Efter du har tilkendegivet, at du vil returnere varen, har du 14 dage til at returnere varen til os.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller ved at aflevere den personligt på vores adresse. Såfremt du nægter modtagelsen, skal du gøre os opmærksomme på det, så vi kan tilbageføre dine penge inden for rimelig tid.
 

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Ved køb af kontaktlinser og tilbehør er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
 

Returadresse

Hvis du fortryder dit køb, skal du sende varerne til:
Linsefabrikken ApS
Postboks 240
5100 Odense C
 
Ved at skrive til os kan du få tilsendt en returlabel, så du kan sende varerne retur uden ekstra omkostninger for dig.
Portoen for at sende varen tilbage til os betales af Linsefabrikken Aps.
 

Penge retur

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med, eller på din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.
Vi overfører pengene til dig senest 14 dage efter den dag, hvor vi modtog oplysningen om dit ønske om at benytte returretten.
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Sammen med de varer, du ønsker at returnere, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis du udfylder vores returneringsform. Du finder formen under ”Min konto”.  

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret – Hvis der er noget galt med din vare

Når du handler på linsefabrikken.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Vi betaler fragt- og returomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer Linsefabrikken Aps dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Linsefabrikken ApS
Postboks 240
5100 Odense C

Sådan sender du varen retur ved reklamation
Når du returnerer varen, bedes du oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet med varen er.
Brug gerne vores returneringsform, som du kan finde under ”Min konto”. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
Du kan skrive til os på info@linsefabrikken.dk og få tilsendt en returlabel per mail. På den måde kan du sende pakken retur uden ekstra omkostninger for dig.

Husk også, at du altid skal sende varen tilbage i forsvarlig emballage.
Bruger du ikke vores returlabel, skal du huske at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis du ønsker at klage

Hvis du ønsker at indgive en klage, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Hvis du ikke føler, at det er tilstrækkeligt, kan du kontakte Forbrugerklagenævnet, som du finder her.
 

Persondatapolitik – Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For, at du kan indgå aftale med os på Linsefabrikken.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Linse Fabrikken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren Jens Hejnfelt for Linse Fabrikken ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Linsefabrikken.dk er Jens Hejnfelt, Direktør.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Linsefabrikken.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos Linse Fabrikken Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Linse Fabrikken ApS via e-mail info@linsefabrikken.dk.
 

Cookies

På linsefabrikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan, afhænger af din browser.
 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på linsefabrikken.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere linsefabrikken.dk.