MENU
X
Tlf. 69 14 63 10
Gratis fragt & retur ved køb over 600,-
Hurtig levering 1-2 hverdage
Fuld tilfrdshed eller dine penge retur
Danskejet virksomhed

Proclear Multifocal

Kontaktlinsen er udviklet, så den behandler såvel alderssyn, presbyopi, og tørre øjne. Selvom navnet antyder det, behøver man ikke være gammel for at få konstateret presbyopi, da der er tale om en naturlig forandring af synet.

Mange mennesker vil oplevede i det, når de er mellem 40 og 50 år, hvor det pludselig bliver sværere at se på nært hold samt i dårlig belysning. Dette er en ”alt-i-en-linse”, som løser begge problemer. Med Proclear Multi kan du igen se på nært hold, lang afstand samt afstande derimellem. Du slipper altså for at tage læsebriller på og af konstant.

Samtidig er linsen fremstillet i PC Technology, som er godt for tørre øjne, da teknologien binder væske og genfugter øjet – hele dagen.

Bemærk at personer med høj styrke også kan benytte linsen takket være Proclear Multifocal XR.Kontaktlinsen er udviklet, så den behandler såvel alderssyn, presbyopi, og tørre øjne. Selvom navnet antyder det, behøver man ikke være gammel for at få konstateret presbyopi, da der er tale om en naturlig forandring af synet. Mange mennesker vil oplevede i det, når de er mellem 40 og 50 år, hvor det pludselig bliver sværere at se på nært hold samt i dårlig belysning. Dette er en ”alt-i-en-linse”, som løser begge problemer. Med Proclear Multi kan du igen se på nært hold, lang afstand samt afstande derimellem. Du slipper altså for at tage læsebriller på og af konstant. Samtidig er linsen fremstillet i PC Technology, som er godt for tørre øjne, da teknologien binder væske og genfugter øjet – hele dagen. Bemærk at personer med høj styrke også kan benytte linsen takket være Proclear Multifocal XR.

Kontaktlinser - Høj kvalitet til de bedste priser! Stort udvalg i kontaktlinser og væsker i topkvalitet fra alle de kendte leverandører.